Selecteer een pagina

Over mij

Mijn naam is Chantal van den Broek en ik ben Empower Yourself coach. Het is mijn passie om mensen te helpen om in hun kracht te komen, dat zij hun talenten benutten en hierdoor hun mooiste leven met gemak en plezier leven. Herken jij het onderstaande verhaal ook?

Al jaren op zoek

Je bent al jaren op zoek naar waar jij echt blij van wordt en je hebt het gevoel dat het leven je meer heeft te bieden. Je kunt er niet de vinger opleggen. Je gevoel vertalen naar woorden dat is een uitdaging. Je loopt bijna dagelijks vast op een situatie die zich elke keer als een rode draad door je leven blijft herhalen. Je ervaart bijna dagelijks triggers in deze situatie, waardoor je blokkeert of situaties zelfs uit de weg gaat. Je hebt alles geprobeerd en zit even vast hoe dit aan te pakken.

 

Wat is je verlangen?

Je verlangen is om stralend, met plezier en met gemak in het dagelijkse leven te staan. Dat jij jouw unieke talenten in kunt zetten als kracht en dat je dicht bij jezelf staat in elke situatie. Hoe buig je de triggers in je dagelijkse leven om naar de krachtige jij?

Je verlangt ernaar om volledig vanuit gemak en plezier te leven.

Every moment matters!

 

Wie ben ik

Mijn naam is Chantal van den Broek en ik ben Empower Yourself coach. Jaren ben ik op zoek geweest naar waar ik blij van wordt. Ik zocht het in yoga en meditatie als yogadocent. Het voelde goed, maar wist diep van binnen dat ik nog meer passies had. Ik had een man, huis, katten, vrienden en ging heel graag op vakantie naar Bali. Het perfecte plaatje, totdat na 15 jaar mijn relatie werd verbroken. Daar stond ik dan met een volledig gebroken hart en in een totaal andere woonplaats.
Het voelde alsof de wereld was vergaan. Ik realiseerde me dat ik niet liefdevol naar mezelf ben geweest in die 15 jaar. Er ging 1 deur dicht en een andere deur ging open. Voordat de nieuwe deur openging, was het belangrijk om de puin op te ruimen. Hierbij stond centraal: angst, onzekerheid, boulimia, grenzen stellen, projectie, dominantie en narcisme.

In 2016 heb ik mijn angsten in de ogen aangekeken, totdat ze verdwenen waren. Ik kwam erachter dat je hoogsensitiviteit als kracht kunt inzetten. Vanaf dat moment nam ik het besluit: ik kies voor liefde, wat er ook gebeurt. En toen voelde ik het: ik houd van mezelf! Alle puzzlestukjes vielen op hun plek, ik wist wat ik te doen heb ik in dit leven: heel veel mensen inspireren om in hun kracht te gaan staan. Mijn boodschap en liefde in de wereld brengen. Dit is echt wat ik te doen heb. Per januari 2017 ben ik daarom gestart als ondernemer.

Missie

Het is mijn missie dat jij van jezelf houdt, in je kracht staat met jouw unieke talenten, dat jij straalt en met gemak en plezier doet wat jij te doen hebt in dit leven!

Onvoorwaardelijke liefde

Ik geloof in onvoorwaardelijke liefde. Katten staan voor mij symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Roos en Noa zijn mijn sensitieve Britse kortharen. Ze voelen precies je stemming aan, vaak voordat je dit zelf weet. Bij een 1-op-1 coaching voelen ze aan wat de persoon nodig heeft en komen ze naar je toe voor een knuffel.

Ervaring & talenten

De afgelopen 10 jaar heb ik als consultant gewerkt bij heel veel klanten in rol als projectleider of verander manager. Bij elke opdracht heb ik me verbonden met de mensen. Als je mensen echt hoort, naar ze luistert en werk geeft waar zij blij van worden, dan realiseer je de beste resultaten. In deze rollen heb ik mijn coach vaardigheden ontwikkeld door dat ik bij elke opdracht mensen heb gecoached. Gedurende de dag kwamen mensen dagelijks langs voor gesprekken.

De gesprekken waren bijzonder en met een glimlach liepen ze de deur uit: gemotiveerd en empowered. Naast mijn opdrachten heb ik mijn collega’s gecoached, waardoor zij zich sneller konden ontwikkelen. Hiermee heb ik hele bijzondere en mooie resultaten gehad: “zonder jou had ik me niet kunnen ontwikkelen waar ik nu sta en daar ben ik trots op.” “Ik ben heel blij met je coaching.” “ De adviezen die je me gaf, hebben mij echt verder geholpen om mijn doelen te behalen.”

Communicatie

Communicatie is voor mij een heel belangrijk thema. Als je goed communiceert en je verbind je met mensen, dan krijg je hele mooie resultaten. Wat klanten over mij zeggen is dat mijn positieve instelling mensen meeneem in de verandering en enthousiasme aanstekelijk werkt. Ik altijd voor ze klaar sta en een luisterend oor heb. En dat ik heel snel zie wat hun talenten zijn en deze goed weet in te zetten. Dat ik een echte teamplayer ben en dat door mijn levenservaring ik gelijk doorzie in welke fase zij zitten en hun hiermee op maat kan helpen.

Intuïtie & resultaat

In mijn zoektocht is spiritualiteit op mijn pad gekomen. Dit heeft mij geholpen om de kern van wie ik ben te leren kennen. Als jij leert luisteren naar je intuïtie (je kern), navigeer jij met gemak en plezier door het leven. Als je bereid bent naar je intuïtie te luisteren, dan creëer jij jouw mooiste leven. En als je jouw intuïtie combineert met de juiste acties, dan behaal jij stralend jouw resultaten.

De situaties die op jouw pad komen, maken je tot wie jij bent.

Every moment matters!

Ik wil ik graag jouw verhaal horen en samen kijken we hoe jij jezelf vanaf nu kunt Empoweren. Neem contact met me op of schrijf je hieronder in voor de laatste nieuwtjes.

Ik geloof in jouw kracht!

Ontvang gratis de ‘Houd van jezelf’- tools cadeau!

De eerste liefdevolle stap voor jezelf.