Over mij

Mijn naam is Chantal van den Broek. Ik ben afgestudeerd in marketing communicatie. Ik ben projectleider, verander manager en life coach. Dagelijks coach ik mensen om in kracht te staan in elke situatie. Ik ben expert in het loslaten van emoties, blokkades, triggers en het veranderen van je denkwijze in jezelf. Ik zie direct de kern van jouw probleem en los dit samen met je op. Hierdoor voel jij bevrijdt en kan je verder met de dingen die je echt te doen hebt: gelukkig zijn.
Herken jij het onderstaande verhaal?

 

Al jaren op zoek

Je bent al jaren op zoek naar waar jij echt blij van wordt en je hebt het gevoel dat je meer uit het leven kunt halen. Je kunt er niet de vinger opleggen. Je gevoel vertalen naar woorden dat is een uitdaging. Je loopt bijna dagelijks vast op een situatie die zich elke keer als een rode draad door je leven blijft herhalen. Je ervaart bijna dagelijks triggers in deze situatie, waardoor je blokkeert of situaties zelfs uit de weg gaat. Je hebt alles geprobeerd en zit even vast hoe dit aan te pakken.

 

Wat is je verlangen?

Je verlangen is om stralend, met plezier en met gemak in het dagelijkse leven te staan. Dat jij jouw unieke talenten in kunt zetten als kracht en dat je dicht bij jezelf staat in elke situatie. Hoe buig je de triggers in je dagelijkse leven om naar de krachtige jij?

Je verlangt ernaar om volledig vanuit ontspannenheid, flow, plezier en gemak te leven.

 

Jij bent het waard om gelukkig te zijn!

 

Wie ben ik

Jaren ben ik op zoek geweest naar waar ik blij van word. Ik had een man, huis, vrienden en ging graag op vakantie naar Bali. Het perfecte plaatje, totdat na 15 jaar mijn relatie werd verbroken. Daar stond ik dan met een volledig gebroken hart en in een totaal andere woonplaats. Het voelde alsof de wereld was vergaan. Ik realiseerde me dat ik niet liefdevol naar mezelf ben geweest in die 15 jaar. Er ging 1 deur dicht en een andere deur ging open. Voordat de nieuwe deur openging, was het belangrijk om puin op te ruimen. Hierbij stond centraal: angst, onzekerheid, boulimia, grenzen stellen, projectie en dominantie.

 

 

In 2016 heb ik mijn angsten in de ogen gekeken en ben ermee aan de slag gegaan totdat ze verdwenen waren. Ik kwam er onder andere achter dat ik hoogsensitief ben en dat ik deze sensitiviteit als kracht inzet. Toen nam ik het besluit: ik kies voor liefde, wat er ook gebeurt. Ik heb er hard aan gewerkt en ik voelde het: ik houd van mezelf! Alle puzzelstukjes vielen op hun plek en ik wist wat ik te doen heb ik in dit leven: mensen inspireren om in hun kracht te gaan staan. Mijn boodschap en liefde in de wereld brengen. Dit is echt wat ik te doen heb. Per januari 2017 ben ik daarom gestart als ondernemer. Het is mijn missie dat je jezelf op nummer 1 zet, in je kracht staat met jouw unieke talenten, dat jij straalt en met gemak en plezier doet wat jij te doen hebt in dit leven.

Missie

Het is mijn missie dat jij van jezelf houdt, in je kracht staat met jouw unieke talenten, dat jij straalt en met gemak en plezier doet wat jij te doen hebt in dit leven.

 

Onvoorwaardelijke liefde

Ik geloof in onvoorwaardelijke liefde. Katten staan voor mij symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Ik heb twee britse kortharen: Roos en Noa. Ze voelen precies je stemming aan, vaak voordat je dit zelf weet. Bij een 1-op-1 coaching voelen ze direct aan wat de persoon nodig heeft en komen ze naar je toe voor een knuffel.

Ervaring & talenten

De afgelopen jaren heb ik als consultant gewerkt bij klanten in rol als projectleider of verandermanager. Bij elke opdracht heb ik me verbonden met de mensen. Als je mensen echt hoort, naar ze luistert en werk geeft waar zij blij van worden, dan realiseer je de beste resultaten. In deze rollen heb ik mijn coachvaardigheden ontwikkeld doordat ik bij elke opdracht mensen heb gecoacht. Dagelijks kwamen mensen langs voor gesprekken.

De gesprekken waren bijzonder en met een glimlach liepen mensen de deur uit: gemotiveerd en empowered. Naast mijn opdrachten heb ik collega’s gecoacht, waardoor zij zich sneller konden ontwikkelen. Hiermee zijn bijzondere en mooie resultaten behaald: ‘Zonder jou had ik me niet kunnen ontwikkelen tot waar ik nu sta en daar ben ik trots op.’ ‘Ik ben heel blij met je coaching.’ ‘De adviezen die je me gaf, hebben mij echt verder geholpen om mijn doelen te behalen.’

 

Communicatie

Communicatie is voor mij een heel belangrijk thema. Als je goed communiceert en je verbindt je met mensen, dan krijg je hele mooie resultaten. Wat klanten over mij zeggen is dat mijn positieve instelling mensen meeneem in de verandering en enthousiasme aanstekelijk werkt. Ook geven ze aan dat ik er altijd voor ze ben en een luisterend oor heb, en dat ik snel zie wat hun talenten zijn en deze goed weet in te zetten. Daarbij ben ik een echte teamplayer en doorzie ik door mijn levenservaring en sensitiviteit snel welke fase iemand zich bevindt en kan ik daardoor en adequaat hulp op maat bieden. 

Intuïtie & resultaat

In mijn zoektocht is spiritualiteit op mijn pad gekomen. Dit heeft mij geholpen om de kern van wie ik ben te leren kennen. Als jij leert luisteren naar je intuïtie (je kern), navigeer jij met gemak en plezier door het leven. Als je bereid bent naar je intuïtie te luisteren, dan creëer jij jouw mooiste leven. En als je jouw intuïtie combineert met de juiste acties, dan behaal jij stralend jouw resultaten.

De situaties die op jouw pad komen, maken je tot wie jij bent.

 

Every moment matters!

Ik hoor graag jouw verhaal en ik geloof in jouw kracht!

Ontvang de gids:’Herken dominant gedrag op je werk en in relaties’ gratis!

 

Word je bewust van je uitdagingen & je gedrag