Over mij

Mijn naam is Chantal van den Broek. Ik ben mediator en ben een onafhankelijk en professioneel bemiddelaar die helpt bij conflicten en elk probleem waar je als mens tegenaan kunt lopen. Ik ben afgestudeerd in marketing communicatie. Heb meer dan 12 jaar ervaring als projectleider, Scrum Master, verander manager en mediator. Dagelijks help ik mensen in hun kracht te staan in elke situatie. Ik ben expert in het loslaten van emoties, blokkades, triggers en het veranderen van je denkwijze. Ik zie direct de kern van jouw probleem en los deze samen met je op. Hierdoor voel jij je bevrijdt, bespaar jij 10 jaar aan ontwikkelingstijd en kan je verder met de dingen die je echt te doen hebt: gelukkig zijn! Herken jij jezelf in het onderstaande verhaal?

 

Al jaren op zoek

Als mens ben je op zoek naar je wie daadwerkelijk bent. Iedereen heeft thema’s in zijn of haar leven, die altijd als een rode draad terug komen. Denk hierbij aan je onzeker voelen, voor jezelf opkomen, grenzen stellen of omgaan met dominante mensen. Deze onderwerpen komen telkens terug op je pad. Op sommige momenten ben je echt gelukkig en kan je de hele wereld aan. En op sommige momenten wordt je geraakt door 1 situatie en is je leven compleet uit balans. Je bent dan op zoek hoe je hiermee om kunt gaan. Jouw centrale thema’s worden dan juist nog meer zichtbaar. Ze blijven op je pad komen, totdat jij ze echt aanpakt. Achteraf weet je pas waarom mensen en situaties op je pad zijn gekomen en de alle puzzelstukjes vallen in elkaar. 

 

Wat is je verlangen?

Je verlangen als mens is om echt gelukkig te zijn. Dat je dagelijkse stralend, met plezier en gemak aan de doelen werkt die jouw energie geven. Dat jij jouw unieke talenten zet als kracht en dat je dicht bij jezelf staat in elke situatie. Hoe buig je emoties, triggers, blokkades en overtuigingen in je dagelijkse leven om naar de krachtige jij?

Je verlangt ernaar om volledig vanuit 100% je authentieke zelf te zijn en dat je vanuit flow, ontspannenheid, plezier en gemak je mooiste leven leeft. En dat je jouw centrale thema’s jouw niet meer uit balans houden en je gelijk kunt bijsturen in het omgaan met emoties en het gedrag van de ander. Hiermee sta jij aan het stuurwiel van jouw leven. Dat is wat ik jou volledig gun. 

 

You can only connect the dots looking backwards – Steve Jobs

 

Wie ben ik

Jaren ben ik op zoek geweest naar waar ik echt blij van word. Ik had een man, huis, vrienden en ging graag op vakantie naar Bali. Het perfecte plaatje, totdat na 15 jaar mijn relatie werd verbroken. Daar stond ik dan met een volledig gebroken hart en in een totaal andere woonplaats. Het voelde alsof de wereld was vergaan. Ik realiseerde me dat ik niet liefdevol naar mezelf ben geweest in die 15 jaar. Er ging 1 deur dicht en een andere deur ging open. Voordat de nieuwe deur openging, was het belangrijk om puin op te ruimen. Hierbij stonden 4 thema’s centraal in mijn leven: onzeker zijn, relaties, omgaan met dominant gedrag en zichtbaarheid van unieke talenten. Dit kwam dagelijks terug dat ik me altijd angstig voelde, in de overleef stand zat, me volledig aanpaste naar de wensen van de ander, door mijn onzekerheid een eetstoornis kreeg en ik totaal geen grenzen durfde te stellen en niet mezelf was.

 

 

In 2016 heb ik mijn angsten in de ogen gekeken en ben ermee aan de slag gegaan totdat ze verdwenen waren. Ik kwam er onder andere achter dat ik hoogsensitief ben en dat ik deze sensitiviteit als kracht inzet. Toen nam ik het besluit: ik kies voor liefde, wat er ook gebeurt. Ik heb er hard aan gewerkt en ik voelde het: ik houd van mezelf! Alle puzzelstukjes vielen op hun plek en ik wist wat ik te doen heb ik in dit leven: mensen inspireren om in hun kracht te gaan staan. Mijn boodschap en liefde in de wereld brengen. Dit is echt wat ik te doen heb. Per januari 2017 ben ik daarom gestart als ondernemer. Het is mijn missie dat je jezelf op nummer 1 zet, in je kracht staat met jouw unieke talenten, dat jij straalt en met gemak en plezier doet wat jij te doen hebt in dit leven.

Missie

Het is mijn missie dat jij van jezelf houdt, in je kracht staat met jouw unieke talenten, dat jij straalt en met gemak en plezier doet wat jij te doen hebt in dit leven. En dat jij dagelijks geniet van alle dingen die je doet. Gewoon omdat jij het waard bent.

 

Onvoorwaardelijke liefde

Ik geloof in onvoorwaardelijke liefde. De kracht van liefde is groot en kan hiermee 1 negatieve geachte volledig ombuigen. Katten staan voor mij symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Ik heb twee britse kortharen: Roos en Noa. Ze voelen precies je stemming aan, vaak voordat je dit zelf weet. Katten spiegelen je gedrag, geven je liefde ongeacht wie je als mens bent en hebben geen oordelen over situaties. Daar kan ieder mens van leren. Bij een 1-op-1 coaching voelen ze direct aan wat de persoon nodig heeft en komen ze naar je toe voor een knuffel.

Ervaring & talenten

De afgelopen jaren heb ik als consultant gewerkt bij klanten in rol als projectleider, verandermanager of mediator. Bij elke opdracht heb ik me verbonden met de mensen. Als je mensen echt hoort, naar ze luistert en werk geeft waar zij blij van worden, dan realiseer je de beste resultaten. In deze rollen heb ik mijn coachvaardigheden ontwikkeld doordat ik bij elke opdracht mensen heb gecoacht. Dagelijks kwamen mensen langs voor gesprekken en ik merkte dat ik makkelijk belangen van mensen bij elkaar kan brengen en situaties voor mensen succesvol kan oplossen. 

De gesprekken waren bijzonder en met een glimlach liepen mensen de deur uit: gemotiveerd en empowered. Naast mijn opdrachten heb ik collega’s gecoacht, waardoor zij zich sneller konden ontwikkelen. Hiermee zijn bijzondere en mooie resultaten behaald: ‘Zonder jou had ik me niet kunnen ontwikkelen tot waar ik nu sta en daar ben ik trots op.’ ‘Ik ben heel blij met je coaching.’ ‘De adviezen die je me gaf, hebben mij echt verder geholpen om mijn doelen te behalen.’

 

Communicatie

Communicatie is voor mij een heel belangrijk thema. Als je goed communiceert en je verbindt je met mensen, dan krijg je hele mooie resultaten. Wat klanten over mij zeggen is dat door mijn positieve instelling ik mensen meeneem in de verandering en mijn enthousiasme aanstekelijk werkt. Ook geven ze aan dat ik er altijd voor ze ben en een luisterend oor heb, en dat ik snel zie wat hun talenten zijn en deze goed weet in te zetten. Daarbij ben ik een echte teamplayer en doorzie ik door mijn levenservaring en sensitiviteit snel welke fase iemand zich bevindt en kan ik daardoor en adequaat hulp op maat bieden.

Intuïtie, transformatie & resultaat

In mijn zoektocht is spiritualiteit op mijn pad gekomen. Dit heeft mij geholpen om de kern van wie ik ben te leren kennen. Als jij leert luisteren naar je intuïtie (je kern), navigeer jij met gemak en plezier door het leven. Als je bereid bent naar je intuïtie te luisteren, dan creëer jij jouw mooiste leven. En als je jouw intuïtie combineert met de juiste acties, dan behaal jij stralend jouw resultaten.

De situaties die op jouw pad komen, maken je tot wie jij bent. Door mijn persoonlijke reis en levenservaring, help ik je graag om elk probleem op te lossen en te transformeren op zoals privé als werkgebied. Hoe uitzichtloos het lijkt, je kunt elke situatie ombuigen naar een succesvol en waardevol leven. Ik help je om te bouwen aan jouw fundament en je in te laten zien waarom situaties op je pad zijn gekomen. Met deze inzichten kan jij op elk moment kiezen voor jouw geluk.

 

Every moment matters

Ik hoor graag jouw verhaal en ik geloof in jouw kracht!

Ontvang de visualisatie: ‘Breng je emoties in balans’ gratis!

Een mens kan rondwalen in emoties door situaties die op je pad komen. In deze visualisatie leer je:

  • Hoe emoties op elk moment los te laten.
  • Wat er daadwerkelijk achter deze emotie zit.
  • Hoe je kunt kiezen voor een emotie die op dat moment bij je past.

If you can change your mind, You can change your life.
William James