Waar ik voor sta

Ik werk met daadkrachtige vrouwen die zich jarenlang onderdrukt voelen door dominant gedrag. De eerste stappen in het proces hebben gedaan en graag binnen 6 maanden hun droomdoelen willen realiseren vanuit authenticiteit en kracht.

 

Ik voelde me altijd onzeker

Als kind voelde ik me altijd onzeker en had het gevoel dat ik niet aan de verwachtingen van mijn omgeving kon voldoen. Hierdoor trok ik juist mensen aan die in mijn ogen zelfverzekerd waren. Dit compenseerde mijn onzekerheid. Achteraf waren deze mensen altijd dominant. Ik dacht als kind dat de wereld tegen mij was. Hierdoor ontwikkelde ik de volgende patronen:

  • Please gedrag
  • Angstig gedrag
  • Negatieve emoties en gedachten

20 jaar uitdagingen op dominant gedrag

Nadat ik jaren geleden mijn relatie van 15 jaar had verbroken, een zeer belangrijke keuze, kreeg ik inzichten waarom dominant gedrag op mijn pad is gekomen. De stap van mijn innerlijke bewustwording. Mijn ervaring met dominant gedrag op zowel het werk als in relaties neem ik mee in de gesprekken die ik met mensen heb. Dat ik wat ik vanuit mijn hart en passie dagelijks doe.

 

You can only connect the dots looking backwards – Steve Jobs

 

Mijn passie, visie & missie

Ik werk vanuit mijn passie: coaching, spiritualiteit en kennisoverdracht. Waarbij onafhankelijkheid centraal staat, zodat mensen zelf aan de slag kunnen ook na een coachtraject.

Het is mijn missie om na een proces van innerlijke bewustwording mijn kennis en levenservaring in te zetten om andere mensen vanuit mijn holistische werkwijze te helpen in hun bewustwordingsproces en hoe mensen resultaten behalen met hun droomdoelen.

Het is mijn visie dat door het aanpakken van het daadwerkelijke kernprobleem het transformatieproces echt in gang wordt gezet, hierdoor lossen emoties, triggers, blokkades, trauma’s, belemmerende overtuigingen echt als sneeuw voor de zon op en is elk droomdoel te realiseren.

 

 

Wat maakt mijn programma anders dan andere programma’s

Ik werk aan de hand van het EMPOWER-model. Dit model wordt gebruikt in elke situatie waar mensen tegen aan lopen die met dominant gedrag te maken hebben. Doordat we samen de kern van dominant gedrag aanpakken, wordt het transformatie ingezet. Hierdoor behalen mensen in een korte tijd echt resultaat. Ik geloof 100% dat acties combineren met visualisaties die volledig en down-to-earth zijn de gouden combinatie zijn voor de verandering die jij als mens nodig hebt. Dit kan je 10 jaar ontwikkel en zoek tijd besparen.

Wil jij weten wat het kernprobleem is van dominant gedrag, zodat het jouw droomdoelen niet meer langer in de weg staat?

Als jij wilt weten waar jouw grootste uitdaging ligt op dominant gedrag en welke eerste stap je hierin echt gaat helpen, boek dan een kracht boost sessie met mij:

Over mij

Ik heb een relatie met een zeer liefdevolle man die mij aanvult, mij helemaal laat stralen en we samen onze missies leven. Dat was altijd een droom, deze is nu werkelijkheid. Ik heb 2 katten: Roos en Noa. Ik word blij als ik mensen mag coachen en dat zij een stap verder komen in hun bewustwordingsproces. Ik hou van reizen, culturen en mensen ontmoeten. Ik ben een doorzetter, zoek naar oplossingen, ben erg creatief en resultaatgericht. Waarbij het menselijke aspect centraal staat. Ik ben eigenzinnig en daarom vinden veel mensen mij interessant, omdat ik mijn weg volg vanuit mijn hart. Communicatie is voor mij de key als het gaat om de verandering bij mensen in gang te zetten. Ik zeg altijd: let’s go for it en we maken er een feestje van!

Ervaringen van klanten

‘Ik ben nu al een aantal maanden in behandeling bij Chantal. Allereerst wil ik haar hier voor bedanken voor wat het mij heeft gebracht.

Ik had heel me leven al te maken met dominante, narcistische en jaloerse mensen en dat heeft mijn leven behoorlijk op zijn kop gezet. Ik begreep nooit waarom al deze dingen mij over kwamen en waarom ik bepaalde personen aantrok. Toen de maat voor mij vol was heb ik zware beslissingen moeten nemen en ben ik bij mij familie en gezin weg gegaan, en alleen dat klinkt al vrij heftig maar leven met zware narcistische mensen dat was gewoon niet vol te houden en heb ik voor mezelf gekozen. 3 jaar voor de periode dat ik nog bij me gezin was kreeg ik sterke signalen door over mijn missie in het leven waarvan ik toen nog weinig begreep, ik kreeg toen de tijd heel veel te maken met engelen getallen, en dat klinkt misschien raar maar ik werd er door aangetrokken en ging hier heel veel over lezen en ik kon het niet ontlopen of ontkennen.

Ik ben letterlijk het pad gaan volgen en inmiddels een bedrijf opgezet met het geen wat elke keer sterk naar voren kwam. In die tijd sprak ik met mensen over bepaalde dingen die zich voor deden, maar helaas is er maar een beperkt aantal mensen die dit begrepen.

En toen kwam ik in contact met Chantal, eindelijk iemand die me greep en vooral iemand die me super goed geholpen heeft. In de begin fase is alles best lastig te bekropen maar ik had het volledige vertrouwen in Chantal en in haar sessies.

Mijn complete leven is veranderd en alles wat ik las is door haar bevestigd. In de begin fase is niet alles direct voelbaar of merkbaar, maar door dat ik me volledig over gaf en er zelf ook hard aan werkte door het gebruik van haar tools en tips.

Ik kan zeggen dat het me super goed geholpen heeft en ik heb geen last meer van triggers en bepaalde emoties en dominante en narcistische mensen komen ook niet meer op mijn pad, het voelt werkelijk als een verlossing, en mooiste is…ik voel me nu gelukkig en ik heb geen last meer van blokkades en niks staat me meer in de weg om me dromen waar te maken. Het ging niet zonder slag of stoot, maar het resultaat mag er absoluut wezen.

Ik schrijf deze recensie om Chantal te bedanken en voor andere mensen die zich kunnen vinden in dit verhaal. Ik heb geaccepteerd dat het er is en ik heb het meegemaakt en ik raad het ieder ander aan. De kracht boost sessie was geheel gratis wat voor mij de drempel nog lager maakte om in contact te komen met Chantal.’

 

 

‘Vorig jaar kwam ik op een punt waarop ik écht behoefte had aan coaching die voor mij zou werken. Ik vond het echter eng en spannend en had daardoor nog een “muur” om me heen. Totdat ik een training bij Chantal volgde. We raakten in gesprek en ik kreeg gelijk een heel vertrouwd gevoel bij Chantal.

Na wat gepraat te hebben, kwamen we er samen op om eens met elkaar te praten. Chantal bood me een intake gesprek aan en ik stond hier, door het vertrouwde gevoel wat ik had, helemaal voor open. Het intake gesprek was confronterend, maar gaf me ook veel duidelijkheid over zaken die ik al een hele tijd meenam. Ik kreeg eindelijk duidelijkheid waar belemmeringen bij mij vandaan kwamen. Hierdoor hebben Chantal en ik samen besloten om het coaching traject met elkaar aan te gaan.

Inmiddels heb ik elf coach gesprekken bij Chantal gehad. Ik heb geen moment spijt gehad dat ik hieraan begonnen ben! Het is een ontdekkingstocht die we samen doorlopen hebben. Tijdens deze ontdekkingstocht ben ik erachter gekomen wat mijn kern problemen waren, welke emoties en overtuigingen hieraan gekoppeld zaten en hoe ik met emoties en overtuigingen om kan gaan. De tools en visualisaties helpen mij hier enorm bij.

Chantal en ik zijn overgegaan naar coaching op een iets minder frequente basis en met een iets andere focus. Voor mij werkt dit enorm goed. Ik wil Chantal bedanken voor het traject dat ze samen met mij aan is gegaan en voor alle hulp, visualisaties en tools die ze mij geboden heeft.’

 

Ik hoor graag jouw verhaal en ik geloof in jouw kracht!

Ontvang de visualisatie: ‘Breng je emoties in balans’ gratis!

Een mens kan rondwalen in emoties door situaties die op je pad komen. In deze visualisatie leer je:

  • Hoe emoties op elk moment los te laten.
  • Wat er daadwerkelijk achter deze emotie zit.
  • Hoe je kunt kiezen voor een emotie die op dat moment bij je past.

If you can change your mind, You can change your life.
William James