Succesvol zijn is een keuze

Je hebt als ondernemer het idee dat je nog meer uit je medewerkers kunt halen. De omgeving en de markt veranderen constant. Krijg je hier geen grip op en ben je op zoek naar balans in jouw team? En wil samen jouw (project)resultaten bereiken?  Dan is een lezing, training of workshop echt iets voor jou. Samen met jou kijk ik naar de onderwerpen en de resultaten die jij wilt bereiken samen met jouw team. Maak nu een vrijblijvende afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Succesvol zijn en blijven is echt een keuze.

Voorbeelden van maatwerk

Blue Bricks: Happiness factor

Deze masterclass gaat over de diverse thema’s van persoonlijke balans, hoe je overzicht houdt en hoe je deze thema’s wekelijks kunt bijsturen zodat je lekker in je vel blijft zitten. Daarnaast wordt ingezoomd op blokkades die je jezelf hebt opgelegd  vanuit  het verleden. Via een analytische benadering leer je grip te krijgen op eigen gedrag en de daaruit voortvloeiende emoties.

‘Tijdens deze training nodigt Chantal je uit om stil te staan, naar binnen te keren en te reflecteren. In de waan van de dag vind je niet altijd ruimte om stil te staan bij de zaken in het leven die écht belangrijk zijn. Hoe gelukkig ben ik eigenlijk en wat kan ik doen om mijn algehele geluksniveau een boost te geven? Chantal geeft je concrete handvatten en tools, om mee aan de slag te gaan en te implementeren in je dagelijks leven. De openheid van de groep, en van Chantal zelf, maakte de training extra waardevol.’ Martijn

 

 

Ik lever maatwerk bij lezingen, trainingen en workshops.
Schrijf je hieronder in als je op vrijblijvend een afspraak wilt inplannen!