Lezingen, trainingen & workshops

Als werkgever of als school wil je het allerbeste uit medewerkers, docenten of kinderen halen of je hebt het idee dat je nog meer uit medewerkers kunt halen. De omgeving is constant aan verandering onderhevig. Hoe krijgt je in een korte tijd grip op deze veranderingen en kan je sneller inspelen op de behoeftes van de klant, je collega’s of je omgeving? Wil jij samen met je team meer resultaten bereiken? Dan is een lezing, training of workshop echt iets voor jou. Samen kijken we welke thema’s centraal staan en hoe je hiermee om kunt gaan, zodat jij met je team het maximale resultaat kunt bereiken. Kan ook zijn dat je inspiratie nodig hebt, zodat jij en je team die power boost krijgen die jullie nodig hebben.

Hierbij inspiratie over de onderwerpen van een lezing, training of workshop:

 • Hoe ga je om met negatief gedrag van een collega of een kind wat iedereen meeneemt in de negatieve vibe?
 • Hoe ga je om met dominante collega’s en werkrelaties?
 • Hoe ga je om een hoogsensitief kind?
 • Hoe behaal je meer resultaat met je team?
 • Hoe geeft je sturing dagelijks sturing aan je leven?
 • Hoe krijg je controle over je emoties bij uitdagende situaties?
 • Hoe ervaar je meer positiviteit in je dagelijkse leven?
 • Hoe ga ik om met weerstand? En hoe krijg je een team in beweging?
 • Hoe krijg je mensen mee in een verandering in een organisatie?
 • Hoe je om met je kind na een scheiding? En hoe voorkom je een trauma bij het kind?
 • Hoe ga je om met een rouwproces na het overlijden van een dienbare?

Aanpak & Methodiek

We beginnen met een intake gesprek waarin we samen kijken welke doelen jullie willen behalen, wat de thema’s zijn en hoe de team samenstelling is. Op basis daarvan maak ik speciaal voor het jullie een maatwerk lezing, training of workshop. Hierbij staat het EMPOWER-model en de 5 stappen methodiek centraal.

Na training of workshop is het mogelijk een paar maanden later een middag of avond te hebben waarin de inzichten en ervaringen met elkaar worden gedeeld voor het maximale resultaat van het team.

Duur

Afhankelijk van de behoefte en wat je uit de training of workshop wilt halen, duur een training of workshop 1 of 2 dagdelen. De kracht zit echt in het doen. Een terugkom middag of avond is de stok achter de deur om nieuwe gewoontes door te voeren en inzichten met het team te delen.

Tijdens deze training nodigt Chantal je uit om stil te staan, naar binnen te keren en te reflecteren. In de waan van de dag vind je niet altijd ruimte om stil te staan bij de zaken in het leven die écht belangrijk zijn. Hoe gelukkig ben ik eigenlijk en wat kan ik doen om mijn algehele geluksniveau een boost te geven? Chantal geeft je concrete handvatten en tools, om mee aan de slag te gaan en te implementeren in je dagelijks leven. De openheid van de groep, en van Chantal zelf, maakte de training extra waardevol.

Martijn

Ik lever maatwerk bij lezingen, trainingen en workshops.
Schrijf je hieronder in als je op vrijblijvend een afspraak wilt inplannen!