Podcast #2

#2 Durf jij nieuwe dingen te ondernemen
of laat jij alles bij het oude met visualisatie

Persoonlijk zie ik het leven als een avontuur. Je hebt elke dag de kans om iets nieuws te leren van mensen of situaties. De vraag is hoe ga jij hiermee om? Sommige mensen vinden veranderingen juist heel fijn, terwijl anderen er als een berg tegenop kunnen zien en het liefst in hun comfortzone blijven zitten.

 
Als je doet wat je deed, blijf je hangen in hetzelfde en is kans groot dat je mooie kansen aan je voorbij laat gaan. Zie je leven als seizoenen: de ene komt en de andere gaat. En als jij mee-veert in elke situatie, dan gaat de weerstand weg en ga je echt zien waarom mensen en situaties op je pad zijn gekomen. Het brengt je een stap verder in de kern van wie je daadwerkelijk bent.
 
Het afsluiten van een hoofdstuk in je leven, vraagt om moed en lef. De reden waarom dit voor veel mensen een uitdaging is, omdat ze niet weten wat ervoor in de plaats komt. Mijn persoonlijke ervaring en wat ik bij mensen zie die ik coach, is dat wanneer je besluit 1 hoofdstuk af te sluiten er vaak gelijk nieuwe hoofdstukken op je pad komen.
 

Speciaal voor jou heb ik 3 tips hoe je toch voor nieuwe situaties kunt kiezen. Dit is inclusief visualisatie, zodat jij meer inzicht krijgt.

Gun jezelf geluk, omdat jij het waard bent. En ook al voelt het als onbekend, zie het als een avontuur. Het avontuur brengt je elke dag stappen verder naar jouw geluk. Welke stap zet jij vandaag?