Selecteer een pagina

Onder angst zit potentie

De afgelopen weken ben ik in mijn vrije tijd met ontwikkeling bezig geweest. Ik heb mijn bars certificaat behaald en ik ben Foundation Facilitator. Heb mooie inzichten mogen ervaren. Een belangrijk inzicht voor veel mensen is: onder angst zit altijd jouw potentie. Als je realiseert dat angst een illusie is, dit voelt tot diep in je hart, dan zie jij jouw ongekende talenten. Dit geeft zoveel mogelijkheden en keuzes in jouw leven!

Planning

Daarnaast had ik de planning mijn online programma: Empower yourself coaching te lanceren op 9 september 2017. Ik had altijd al een diepe wens om projectleider te worden voor een groot project. Twee weken geleden kwam deze kans op mijn pad. Dit heb ik met twee handen aangegrepen. Ik wist dat focus op 1 ding genoeg is om al mijn talenten in te zetten. Na 1 nacht nadenken, heb ik een besluit genomen. Ik kies nu voor dit project en ik lanceer mijn online programma in maart 2018. Dit gaf me zoveel rust en overzicht in mijn hoofd.

Overzicht

Blijkbaar kun je zoveel plannen als je wilt, als je diepste verlangens op je pad komen dan mag dit opschuiven. Dit geeft je nog meer inzicht in jouw talenten en hoe deze te ontwikkelen. Door mezelf nog meer ruimte de Foundation training te laten landen en dit toe te voegen aan het online programma, kan ik deze training nog mooier de wereld in zetten. Volg je hart, daar mag jij volledig op vertrouwen!

Plezier & gemak

Naast het volgen van je hart, is het belangrijk om plezier elke dag te ervaren. Vanuit de flow te leven, zodat alles met gemak naar je toekomt. Hiervoor kun je dagelijks tijd voor jezelf maken door bijvoorbeeld 5 minuten per dag te mediteren en vooral doen waar jij blij van wordt.

Bars sessies®

Wil jij ook verder kijken welke talenten onder jouw angsten zitten en deze potenties met gemak, plezier en vreugde inzetten? Volg een bars sessie®. Tijdens een Bars® sessie worden 32 punten (Bars) op je hoofd enige tijd vastgehouden. Mensen voelen zich totaal ontspannen na een sessie en hun innerlijke rust is toegenomen. Het dagelijkse leven gaan allemaal makkelijker en persoonlijke ontwikkeling gaat hierdoor sneller. Het kan je leven volledig veranderen.

Kies jij voor jou?

Ik geloof in jouw kracht!