Online programma

Je kent het wel: iedereen heeft wel eens een off-day, je voelt je moe of juist emotioneel en je ziet als een berg tegen de dag op. Hoe zet je jezelf dan weer in je kracht? En hoe buig je je emoties en gedachten om als je uit balans bent door een situatie die in de loop van de dag op je pad komt?
Voor situaties die jou uit balans brengen, heb ik speciaal het EMPOWER-model ontwikkeld. Dit EMPOWER-model geeft jou houvast in situaties waarin jij dit nodig hebt.

Denk hierbij aan situaties zoals:

  • Hoe ga je om met jezelf wanneer je bij het opstaan voelt dat je laag in je energie zit?
  • Hoe kies je in een situatie waarin je onder druk wordt gezet voor jezelf?
  • Hoe ga je met situaties om vanuit vertrouwen in plaats van afhankelijk te zijn van zekerheid?
  • Hoe ga je uit je hoofd en leer je je meer te werken met je intuïtie?
  • Hoe je om met projecties van de ander? Laat jij schuldgevoel los?
  • Hoe doorbreek je jouw patronen vanuit aangeleerd gedrag van je familie?
  • Hoe wordt je elke dag de betere versie van jezelf?
  • Hoe kan je elke dag efficiënter en slimmer werken? Zodat jij meer uit een dag haalt.
  • Wat betekent voor jou een gelukkig leven?

In de afgelopen 12 jaar heb ik veel mensen mogen coachen en heb het gedrag van mensen van dichtbij mogen ervaren. Hierdoor zie je dat mensen veelal met dezelfde vragen rondlopen. Dat is exact de reden waarom ik het online programma EMPOWER yourself coaching heb ontwikkeld.

Aanpak & Methodiek

Je kiest een thema wat jij graag wilt veranderen in je leven. Wordt daarna echt bewust van je gedrag en pas het EMPOWER-model toe. Je ervaart dat jij stappen maakt in je transformatie en hoe jij leert de situatie om te buigen naar positiviteit.

Als jij jouw gedachten veranderd, dan verandert ook jouw wereld.

Duur 

Het online programma Empower yourself coaching is voor iedereen die een positieve verandering wilt doorvoeren in zijn of haar leven. Het programma bestaat uit 12 modules. Drie maanden lang ontvang jij elke week een nieuwe module waarin jij een stap kunt zetten om je thema om te zetten naar postiviteit. Ik neem je stap voor stap hierin mee.

Wat krijg je bij het online programma? 

Bij het online programma ontvang jij het boek waarin het EMPOWER-model beschreven staat, zodat jij dit als naslag kunt gebruiken wanneer je dit nodig heb. Nadat je het programma 3 maanden hebt gevolgd, kan je het afsluiten met een coach gesprek met mij. Je kunt daarin je vragen stellen en ik help je op dat moment wat voor jou het meest belangrijk is. Je krijgt tips en tools mee die jij na het gesprek dagelijks kunt toepassen. Zodat jij echt resultaat hebt.

Dank je wel Chantal voor het online programma Empower yourself coaching. Elke week heb ik de module doorgenomen en de oefeningen gedaan. Kreeg er veel inspiratie van en het heeft mij stappen geholpen om mezelf zekerder te voelen in het dagelijkse leven.

Als afsluiter kreeg ik het coachgesprek. Dit gaf mij nog meer inzicht en werd ik me bewust wat ik wel kan doen. Je persoonlijke visualisatie op dat  moment heeft mij enorm geholpen. Dit programma is echt life changing en is echt een cadeau voor jezelf.

Simone

Aanbod

Empower yourself coaching is een onderdeel van Chantal van den Broek | Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring