Ontvang de gids: ‘Herken dominant gedrag op je werk
en in relaties’ gratis!

In deze gids leer je:

• Wat is dominant gedrag? Ervaar je dit als een uitdaging?
• Hoe herken je jouw gedrag?
• Hoe komt het dat mensen verschillend reageren?

Word je bewust van  je uitdagingen
& je gedrag!

Online workshop: Empower Yourself Coaching

Wil op elk thema in jouw leven jezelf Empowerd voelen? Kies jij ervoor om zelf aan het stuurwiel te staan? Wil je dagelijkse meer vrijheid ervaren en bouwen aan een succesvolle toekomst?
Deze workshop Empower yourself coaching helpt je hierbij. In 10 stappen leer jij omgaan met thema's die centraal staan in jouw leven en werk jij aan jouw droomdoelen. Omdat jij het waard bent!

Empower Yourself 1-op-1 coaching

Wil jij echt in elke situatie in je kracht te staan en bouwen aan een toekomst waar jij van droomt? Ik zie de kern van jouw problemen en haal de blokkades, triggers en emoties weg door middel van visualisaties aan de hand van de 5 stappen methodiek. Het EMPOWER-model staat centraal in de coachgesprekken. Hiermee behaal jij in een korte tijd jouw doelen. Ik help je met de juiste aanpak. Hierdoor kan je verder met dat wat er echt toe doet: gelukkig zijn. Ik nodig je van harte uit voor een gratis intake gesprek!

Empower Yourself lezingen, trainingen of workshops

Wil jij een lezing, trainingen of workshops op maat? Ik lever maatwerk afgestemd op het resultaat, zodat leidinggevenden en/of medewerkers zich sneller kunnen ontwikkelen. Dat levert weer een positief bedrijfsresultaat op, door inzet van de juiste focus.

Ontvang de gids:’Herken dominant gedrag op je werk en in relaties’ gratis!

 

Word je bewust van je uitdagingen & je gedrag