Zet nu de eerste stap voor meer geluk in jouw leven

Wil jij omgaan met dominant gedrag of een ander thema die centraal staat in jouw leven? Loop jij vast op situaties die zich blijven herhalen? Je van alles geprobeerd en het lukt je niet om de situaties om te draaien. Wil jij in elke situatie die zich voordoet in je kracht staan en wil jij meer vrijheid ervaren en bouwen aan een succesvolle toekomst? Dan is een 1-op-1 coach sessie echt iets voor jou!

Ik zie de kern van jouw problemen en haal de blokkades, triggers en emoties weg door middel van visualisaties aan de hand van de 5 stappen methodiek. Het EMPOWER-model staat centraal in de coachgesprekken. Zodat jij in een korte tijd jouw resultaten behaald. Hierdoor kan je verder met dat wat er echt toe doet: gelukkig zijn en dat jij jouw droomdoel(en) stap voor stap neerzet.

Hoe verloopt een sessie?

Vooraf hebben we en intake gesprek waarin jij aangeeft waar jij tegenaan loopt en welk resultaat jij wilt behalen. Na de analyse fase, stellen we vast waar jij het beste mee geholpen bent en ontvang jij het plan. Daarna gaan we aan de slag met de coach sessie. Een coach sessie verloopt via Skype of via Zoom. Na de coach sessie ontvang jij de tools die jij na het gesprek kan blijven gebruiken.

Na deze sessie:

  • Is de kern van jouw probleem verwijderd.
  • Zijn de blokkades, triggers en emoties van de kern van jouw probleem opgeruimd.
  • Behaal jij jouw resultaten en leef jij jouw mooiste leven.
  • Weet jij hoe jij dagelijks jouw talenten in zetten als kracht.
  • Geniet jij volop in het nu van jouw leven!

Ga jij voor jou?

 

Package: 1-op-1 coaching 3 maanden

Een intakegesprek waarin jij aangeeft waar jij tegen aan loopt en aangeeft welk doel je wilt behalen. Je ontvangt het plan van aanpak en je gaat daarna aan de slag!

Wekelijkse 1-op-1 coach sessie van 1 uur via Skype of Zoom. Je krijgt opdrachten mee voor meer bewustwording. 

Tijdens de coach sessie ga jij aan de slag met de 5 stappen methodiek en het EMPOWER-model. Dit geeft jou houvast in elke situatie.

Je ontvangt tools die je na de coach sessies kan blijven toepassen en behaal jij jouw resultaten.

Lieve Chantal, Na een emotionele en zware periode in mijn leven kwam jij op mijn pad. Het voelde gelijk veilig en vertrouwd.

De energie heeft mij geholpen om blokkades op te heffen en oud verdriet en emoties te verwerken, zodat ik er nu mee kan leven.

Wat waren het mooie dienbare behandelingen. Ik voel me nu vrolijker, ervaar minder stress, geniet van de kleine momenten en dankzij jou heb ik mooie inzichten in het leven gekregen. Ik heb nu rust in mijn lijf en leven. Ik  kan nu terug kijken op mijn verleden zonder dat ik de pijn of verdriet voel. Ik kijk nu veel vaker vooruit en vier het leven. Liefs,

Nathalie

Lieve Chantal, sinds ik bij jou ben geweest, lijkt er letterlijk een keerpunt te hebben plaatsgevonden. Ik voel me zo bevrijd van heel veel ballasten en waar dingen uit het verleden in de weg zaten helpen ze nu letterlijk bij de vooruitgang. Het is zo bijzonder ik kan het nauwelijks bevatten soms. Ik sta op dit moment in mijn kracht, voel wie ik ben en wat ik kan en dat helpt mij in de zoektocht naar een nieuwe baan, mijn huiselijk gevoel en de relaties om mij heen. Ik kan dit koppelen aan alle ellende die je letterlijk weggehaald hebt tijdens onze sessie. Eeuwig dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Weet dat ik mijn oefeningen doe, zodra mij dit wordt ingegeven en ik denk dagelijks aan je.  Heel veel liefs van mij,

Sandra

Ik wil je zo enorm bedanken voor de visualisatie. Ik heb de afgelopen dagen al een paar keer ‘mijn kaders’ aangegeven, en waar ik voorheen met enorme spanning wachtte op de reactie van de ander kon ik nu gewoon hun ‘teleurstelling’ accepteren zonder me daarover rot te voelen. Heel fijn en bijzonder!

Wendy