Selecteer een pagina

Wil jij een boost sessie naar de next level?

Loop jij in het dagelijkse leven vast op elke keer een situatie die zich blijft herhalen? Je ervaart bijna dagelijks triggers in deze situatie, waardoor je blokkeert. Je hebt alles geprobeerd en zit even vast hoe dit aan te pakken. Dan is een boost sessie echt iets voor jouw!

Je bent bereid na de sessie met de tools die je aangereikt krijgt, verder aan de slag te gaan met jouw ontwikkeling? Ik ga voor mensen die bereid zijn om na een sessie tijd te investeren in zichzelf. Jij bepaalt namelijk helemaal zelf de koers van jouw leven. Door jouw inzet, enthousiasme en plezier bereik jij waar jij echt wilt staan in jouw leven. Door situaties letterlijk te doorleven, kom jij telkens op de next level en hiermee creëer jij jouw mooiste leven.

Ben jij een echte doorzetter en ga jij voor goud? Dan gaan wij samen kijken wat jij echt nodig hebt. We pakken de kern van jouw probleem aan en je krijgt tools mee die je dagelijks in elke situatie kunt blijven gebruiken. Hiervoor maken we een plan en krijg je 4 boost sessies. Hiermee ga je echt de diepte in. Je kunt er ook voor kiezen om jezelf een ontspan moment te gunnen en jezelf weer helemaal op te laden in 1 sessie. Doe vooral wat goed voor jou voelt!

Hoe verloopt een sessie?

Vooraf hebben we samen een sessie waarin jij aangeeft waar jij tegenaan loopt. Je krijgt tools mee die je als sensitieve persoon direct na de sessie toe kunt passen in jouw dagelijkse leven. Daarna gaan we aan de slag met een behandeling. Bij een behandeling lig jij ontspannen op een behandeltafel. Vanaf starten we met het bodyproces vanuit de kruin tot en met je voeten. Elke chakra wordt enige tijd vastgehouden waarbij jij energie ontvangt. Ik voel waar de kern van jouw probleem is en deze krijgt volop aandacht. Je krijgt altijd precies wat nodig is en wat jij aankunt op dat moment.

Alles wat jij meemaakt in jouw leven, wordt opgeslagen in jouw lijf. Je lichaam is als het ware een spiegel. Door deze blokkade weg te halen, kan de energie weer stromen in jouw lijf en daarmee ook in jouw leven. Tijdens de sessie, krijg je tools mee die je heel makkelijk dagelijks kunt blijven gebruiken om in jouw kracht te blijven staan.

Na deze sessie:

  • Bruis jij van de energie: je lijf krijgt een power boost.
  • Voel jij je volledig in je kracht staan.
  • Ben je thuis gekomen bij jezelf.
  • Heb jij een me-time moment voor jou.
  • Weet jij hoe om te gaan met jouw hoogsensitiviteit als kracht.
  • Zijn jouw blokkades en triggers opgeruimd.
  • Weet jij welke tools jij kunt inzetten om in jouw kracht te blijven.
  • Weet jij hoe jij vanuit kracht vanuit gemak en plezier jouw doelen kunt bereiken.
  • Geniet jij volop van het leven!

Ga jij voor jouw?

Package: 1-op-1 coaching van 4 maanden

Een intakegesprek van 1,5 uur waarin we jouw specifieke doel vaststellen.

1 coach gesprek per maand van 2 uur op locatie in Capelle a/d IJssel.

Voor elke sessie krijg jij persoonlijke opdrachten, om het maximale resultaat te bereiken.

Je ontvangt tools en visualisaties, welke jij kunt blijven gebruiken.

Lieve Chantal, Na een emotionele en zware periode in mijn leven kwam jij op mijn pad. Het voelde gelijk veilig en vertrouwd.
De energie heeft mij geholpen om blokkades op te heffen en oud verdriet en emoties te verwerken, zodat ik er nu mee kan leven.
Wat waren het mooie dienbare behandelingen. Ik voel me nu vrolijker, ervaar minder stress, geniet van de kleine momenten en dankzij jou heb ik mooie inzichten in het leven gekregen. Ik heb nu rust in mijn lijf en leven. Ik  kan nu terug kijken op mijn verleden zonder dat ik de pijn of verdriet voel. Ik kijk nu veel vaker vooruit en vier het leven. Liefs,

 

Nathalie

Lieve Chantal, sinds ik bij jou ben geweest, lijkt er letterlijk een keerpunt te hebben plaatsgevonden. Ik voel me zo bevrijd van heel veel ballasten en waar dingen uit het verleden in de weg zaten helpen ze nu letterlijk bij de vooruitgang. Het is zo bijzonder ik kan het nauwelijks bevatten soms. Ik sta op dit moment in mijn kracht, voel wie ik ben en wat ik kan en dat helpt mij in de zoektocht naar een nieuwe baan, mijn huiselijk gevoel en de relaties om mij heen. Ik kan dit koppelen aan alle ellende die je letterlijk weggehaald hebt tijdens onze sessie. Eeuwig dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Weet dat ik mijn oefeningen doe, zodra mij dit wordt ingegeven en ik denk dagelijks aan je.  Heel veel liefs van mij,

 

Sandra

(*) Prijzen zijn exclusief 21% BTW