Selecteer een pagina

Zet nu de eerste stap voor meer geluk in jouw leven

Wil jij omgaan met dominant gedrag, narcisme of een ander onderwerp? Wil jij in elke situatie die zich voordoet in je kracht staan en wil jij meer vrijheid ervaren en bouwen aan een succesvolle toekomst? Dan is een 1-op-1 coach sessie echt iets voor jouw!

Loop jij in het dagelijkse leven vast op elke keer een situatie die zich blijft herhalen? Je ervaart dagelijks triggers in deze situatie, waardoor je blokkeert. Je hebt alles geprobeerd, je zit even vast hoe dit aan te pakken en je emoties en mind gaan met je aan de haal.

Je bent bereid na de sessie met de tools die je aangereikt krijgt, verder aan de slag te gaan met jouw ontwikkeling? Ik ga voor mensen die bereid zijn om na een sessie tijd te investeren in zichzelf. Door jouw inzet, enthousiasme en plezier bereik jij waar jij echt wilt staan in jouw leven. Door situaties letterlijk te doorleven, kom jij telkens verder een stap verder met jouw ontwikkeling. Hiermee creëer jij jouw mooiste leven. Een gelukkig leven is wat is jouw gun!

Ben jij een echte doorzetter en ga jij voor goud? Dan gaan wij samen kijken wat jij echt nodig hebt. We pakken de kern van jouw probleem aan en je krijgt tools mee die je dagelijks in elke situatie kunt blijven gebruiken. Hiervoor maken we een plan en start je met de coach sessies. Hiermee ga je echt de diepte in. Je kunt er ook voor kiezen om jezelf een ontspan moment te gunnen en jezelf weer helemaal op te laden in 1 sessie.

Hoe verloopt een sessie?

Vooraf hebben we samen een sessie waarin jij aangeeft wat jij wilt bereiken en waar je tegen aan loopt. Daarna gaan we aan de slag met jouwbehandeling. Een behandeling kan op afstand via Skype of in een zoom sessie. De energie komt namelijk altijd aan. Tijdens de sessie ontvang je tools die je daarna zelf kunt toepassen. Alles is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Hierdoor bereik jij sneller jouw resultaat.

Alles wat jij meemaakt in jouw leven, wordt opgeslagen in jouw lijf. Je lichaam is als het ware een spiegel. Door deze blokkade, emotie of trigger weg te halen, kan de energie weer stromen in jouw lijf en ook in jouw leven.

Na deze sessie:

  • Bruis jij van de energie: je lijf krijgt een power boost.
  • Voel jij je volledig in je kracht staan.
  • Ben je thuis gekomen bij jezelf.
  • Heb jij een me-time moment voor jou.
  • Weet jij hoe om te gaan met jouw hoogsensitiviteit als kracht.
  • Zijn jouw blokkades, triggers en emoties opgeruimd.
  • Weet jij welke tools jij kunt inzetten om in jouw kracht te blijven.
  • Weet jij hoe jij vanuit kracht vanuit gemak en plezier jouw doelen bereikt.
  • Jij inzicht hebt waar je staat en waarom situaties op je pad komen.
  • Geniet jij volop van het leven!

Ga jij voor jou?

 

Package: 1-op-1 coaching van 3 maanden

Een intakegesprek van 1 uur waarin we jouw specifieke doel vaststellen.

Wekelijks 1-op-1 coach sessie van 1 uur via Skype of Zoom. 

Voor de sessies werken we met het EMPOWER-model. Dit geeft jou houvast. 

Je ontvangt tools en visualisaties die je dagelijks toepast. 

Lieve Chantal, Na een emotionele en zware periode in mijn leven kwam jij op mijn pad. Het voelde gelijk veilig en vertrouwd.
De energie heeft mij geholpen om blokkades op te heffen en oud verdriet en emoties te verwerken, zodat ik er nu mee kan leven.
Wat waren het mooie dienbare behandelingen. Ik voel me nu vrolijker, ervaar minder stress, geniet van de kleine momenten en dankzij jou heb ik mooie inzichten in het leven gekregen. Ik heb nu rust in mijn lijf en leven. Ik  kan nu terug kijken op mijn verleden zonder dat ik de pijn of verdriet voel. Ik kijk nu veel vaker vooruit en vier het leven. Liefs,

 

Nathalie

Lieve Chantal, sinds ik bij jou ben geweest, lijkt er letterlijk een keerpunt te hebben plaatsgevonden. Ik voel me zo bevrijd van heel veel ballasten en waar dingen uit het verleden in de weg zaten helpen ze nu letterlijk bij de vooruitgang. Het is zo bijzonder ik kan het nauwelijks bevatten soms. Ik sta op dit moment in mijn kracht, voel wie ik ben en wat ik kan en dat helpt mij in de zoektocht naar een nieuwe baan, mijn huiselijk gevoel en de relaties om mij heen. Ik kan dit koppelen aan alle ellende die je letterlijk weggehaald hebt tijdens onze sessie. Eeuwig dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. Weet dat ik mijn oefeningen doe, zodra mij dit wordt ingegeven en ik denk dagelijks aan je.  Heel veel liefs van mij,

 

Sandra

(*) Prijzen zijn exclusief 21% BTW